Mobilvy logga

Kooperativet Lila har sitt kansli på Höstbruksvägen 12 A och B i Lund. Om du tar bussen hit är det nummer 4 från centrala Lund mot Gunnesbo till hållplatsen Värmeverket. Kör du bil hit så har vi en stor, fri, parkering precis utanför huset. Våra lokaler ligger på markplan längst ner på gatan, till höger precis innan vändzonen.
           
Kansliet har öppet måndag-fredag och du når oss lättast mellan 8,30 och 16,00. Om du ringer till vår växel på
046-13 06 80 blir du kopplad till rätt person. Vill du hellre mejla kan du skriva till info@kooperativetlila.se

Har du ett akut ärende utanför kontorets öppettider kan du ringa till vår beredskapstelefon 046-460 67 00. Den är bemannad dygnet runt av någon från kansliet.

Viktig information: Busshållplatsen Värmeverket är indragen till och med 25 augusti.

 För att komma till oss rekommenderar vi att du istället stiger av vid hållplats Alfa Laval. Från Alfa Laval är det en kort promenad på cirka 400 meter tillbaka mot hållplats Värmeverket och din vanliga väg till oss.

Vägen till/från Norra ringen är avstängd, kommer du med bil kör du antingen Kävlingevägen och Nöbbelövsvägen eller via Novarondellen och Fjelievägen.

Detta beror på att Skånetrafiken bygger en ny bussgata och nya hållplatser längs Boställsvägen.

Lila blommor på vår uteplats
Alla som jobbar på kansliet har lång erfarenhet av personlig assistans och har jobbat länge inom sina yrkesområden. Vi bildar tillsammans en gedigen erfarenhetsbank till nytta för våra medlemmar och anställda. Med vår samlade kompetens gör vi allt för att vi  ska nå upp till vårt mål, att vara den bästa assistansordnaren och den bästa arbetsgivaren.

Våra assistanssamordnare hjälper dig med det mesta kring din assistans. De kan till exempel hjälpa dig att skapa och kontrollera schema,  ge dig tips och råd för en bra arbetsmiljö för assistenterna och de kan vara med på arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal och anställningsintervjuer. Vår personalansvarige håller kontakten med dig och dina assistenter kring bland annat lönesamtal och rehabiliteringsärenden. Här kan du läsa mer om oss.

Hitta till Kooperativet Lilas kansli i lund

Öppettider
Mån-Fre: 08.30 - 16.00
Lör och Sön: Stängt

Kooperativet Lila Ek. För.
Höstbruksvägen 12 A B
226 60 Lund

info@kooperativetlila.se

046-13 06 80

Org. nr. 769615-7143

Finns det något du tycker har hanterats mindre bra eller har du ett förslag på hur vi kan göra något annorlunda? Lämna då gärna dina synpunkter till oss! Alla ärenden går direkt till verksamhetsledaren och du väljer själv om du vill vara anonym. Klicka här så kommer du till vårt formulär för förbättringsförslag och klagomål.

Skydd för så kallade visselblåsare enligt lag (2021:890) om skydd för personer som rapporterar om missförhållande

Läs mer här.