Mobilvy logga

lediga tjänster i kooperativet lila

Här kan du se vilka tjänster vi har lediga för tillfället. Du får också gärna skicka in en spontanansökan till oss. Då sparas din ansökan i tre månader, så att våra arbetsledare kan läsa den och ta kontakt med dig för en intervju.  Du söker en tjänst via länken som finns i annonsen.

"Jag är social och gillar att se mig omkring, jag vill vara där det händer! Tack vare att mina assistenter hjälper mig att kommunicera kan jag det"


"Anledningen till att jag ansöker hos er, Kooperativet Lila, är att just ni är en av mina väninnors rekommendationer för en trivsam arbetsmiljö, där jag kände att här skulle jag absolut kunna tjänstgöra"
 

En personlig assistent kan beskrivas som en möjlighet för en person med funktionsnedsättning att leva sitt liv som han eller hon själv vill ha det. Det är ett fint och viktigt arbete!

Arbetet som personlig assistent är mycket varierat. Som personlig assistent får du en annan persons vardag att fungera så att han eller hon kan leva sitt liv på sitt sätt. Olika  assistanslösningar kräver olika saker av dig, ingen dag är den andra lik och inget uppdrag är det andra likt.

Hur din arbetsdag ser ut beror helt på brukarens önskemål och behov. Det kan röra sig om hjälp med hygien, mat, och städning, men det kan också handla om att hjälpa en brukare att vara förälder eller att sköta sitt arbete eller sina studier. Assistenten hjälper också brukaren att kunna ägna sig åt sina fritidsintressen och vara med i olika föreningsaktiviteter. Arbetet kan också handla om att hjälpa brukaren att kommunicera. 

Vill du ha ett yrke där du får arbeta med de mest skilda saker är detta jobbet för dig!