Mobilvy logga

Hos oss kan du delta i många utbildningar som du har nytta av i ditt arbete. Vi har en stor utbildningslokal där vi gärna anordnar utbildningar för både assistenter och arbetsledare. 

Den första utbildningen du går är vår Basutbildning. Det är en obligatorisk utbildning där du får veta mer om lagstiftningen personlig assistans och din yrkesroll. I smågrupper får ni lösa fiktiva situationer som kan uppstå under en arbetsdag, och det bjuds på god lunch och fika.

Övriga utbildningar anmäler du eller din arbetsledare dig till. Om du vill anmäla dig till en utbildning är det viktigt att du pratar med din arbetsledare om det innan du skickar in din anmälan. Det varierar från år till år vilka utbildningar som erbjuds. Ofta finns HLR, brandskydd och ergonomi med, samt ett par utbildningstillfällen som är särskilt riktade till dig som är arbetsledare. Sista anmälningsdag är en vecka före utbildningstillfället, om inget annat står i inbjudan.

utbildningskalender

Anmälningsformulär


  • Om du önskar specialkost kan du skriva det här.

Genom att skicka meddelandet samtycker du till att vi behandlar dina lämnade personuppgifter för att hantera ditt ärende. Du hittar vår fullständiga integritetspolicy här.