Mobilvy logga

Hos oss kan du delta i många utbildningar som du har nytta av i ditt arbete. Vi har en stor, ljus utbildningslokal där vi anordnar utbildningar för både assistenter och arbetsledare. 

Den första utbildningen du går är vår Basutbildning. Det är en obligatorisk utbildning där du får veta mer om lagstiftningen personlig assistans och din yrkesroll. I smågrupper får ni lösa fiktiva situationer som kan uppstå under en arbetsdag, och det bjuds på god lunch och fika.

Övriga utbildningar anmäler du eller din arbetsledare dig till. Om du vill anmäla dig till en utbildning är det viktigt att du pratar med din arbetsledare om det innan du skickar in din anmälan.

Det varierar från år till år vilka utbildningar som erbjuds. Ofta finns HLR, brandskydd och ergonomi med, samt ett par utbildningstillfällen som är särskilt riktade till dig som är arbetsledare.

Sista anmälningsdag är en vecka före utbildningstillfället, om inget annat står i inbjudan.

Nu startar vi upp våra utbildningar igen efter vårens uppehåll!

Givetvis har vi gjort anpassningar till rådande förhållanden så att du som kommer på en utbildning på kansliet ska känna dig trygg. 

Vi kommer endast att använda hälften av det normala antalet platser vid varje utbildningstillfälle. Handsprit finns vid varje ingång och inne i lokalerna. 

Folkhälsomyndighetens regler om sjukanmälan och hemmavaro efter sista symptom gäller för alla deltagare och kursledare.

Anmälningsformulär


  • Om du önskar specialkost kan du skriva det här.

Genom att skicka meddelandet samtycker du till att vi behandlar dina lämnade personuppgifter för att hantera ditt ärende. Du hittar vår fullständiga integritetspolicy här.