Mobilvy logga

Här kan du anmäla din sjukfrånvaro till kansliet. Glöm inte att också ringa till din arbetsledare för att meddela frånvaron.Genom att skicka meddelandet samtycker du till att vi behandlar dina lämnade personuppgifter för att hantera ditt ärende. Du hittar vår fullständiga integritetspolicy här. 

Om du blir sjuk ska du sjukanmäla dig till din arbetsledare och till kansliet. Till kansliet använder du formuläret här på sidan.  Du får sedan en blankett för sjukförsäkran hemskickad. Denna fyller du i och skickar tillbaka till kansliet enligt anvisningarna på blanketten, för att styrka din frånvaro och få sjuklön utbetald. 

Om du är sjuk längre än 7 dagar måste du lämna in ett läkarintyg till kansliet. 

Om din frånvaro beror på en arbetsskada ska du kontakta personalansvarig Björn Strömbacka på telefonnummer 046-13 06 52. Har du skadat dig i trafiken under din arbetstid, eller på väg till eller från arbetet, ska du också kontakta personalansvarig.
 

För mer information om sjukfrånvaro och Lilas rutiner hänvisar vi till Lilaportalen. För övriga regler, exempelvis om när du behöver lämna läkarintyg, hänvisar vi dig till Försäkringskassan