Mobilvy logga

Julhälsning från Maritha

Året närmar sig sitt slut och den julefrid som vi alla önskar ska infinna sig lyser ännu med sin frånvaro. Inte mycket positivt har ännu skett i år inom personlig assistans men hoppet lever ännu, för det kan inte bli sämre nu väl?

Jag hoppas att julen kan skänka oss lite ro i själen och att när det nya året ska ringas in så görs det med tillförsikt om att år 2020 ska bli det år vi väntat på. Det år där alla som kämpar för LSS-reformens upprättelse får sina önskningar uppfyllda. Så vi kanske alla ska rikta vår blick mot himlen och wish upon a star.
 
God Jul & Gott Nytt År!

Önskas ni alla av oss alla på Kooperativet Lila genom Maritha Sanandh

I Lilaportalen finns Personalhandboken med information om allt som rör arbetslivet. Här finner du också våra blanketter. Du loggar in med det lösenord du ser på lönespecifikationen.  Vi byter lösenord då och då, du får ett mejl när det ändras.  
 

Här kan du logga in i Lilaportalen

 I Aiai har du ditt schema och din tidrapport. Du loggar in med det  användar-namn och lösenord du fick när du anställdes. Om du glömmer ditt lösenord kan du beställa ett nytt på inloggningssidan, det skickas till din mejladress. 
 

Här kan du logga in iAiai

Vi skickar digitala lönespecifikationer via Swedbank. Du loggar in med bank-id. Lönespecifikationerna finns kvar i 18 månader. Om du har ditt konto i Swedbank eller Nordea kan du anmäla i din internetbank att du vill ha lönespecifikationen dit. 

Här hämtar du ditt lönebesked

Det är hos Swedbank du registrerar ditt kontonummer. Det kan du göra både med och utan bank-id. Gör det ca två veckor före nästa utbetalning, för att vara säker på att det hinner registreras. Det konto du anmäler måste vara kopplat till ditt personnummer. 

Här anmäler du vilket konto du vill få din lön insatt på

Våra utbildningar

Hos oss kan du gå många utbildningar som du har nytta av i ditt arbete. Vi har en stor, ljus utbildningslokal där vi anordnar utbildningar för både assistenter och arbetsledare.