Mobilvy logga

Nu har vi fått erbjudandet om att ni som arbetar frekvent som personliga assistenter ska få bli vaccinerade mot corona. Du som omfattas av erbjudandet har fått ett mejl med information från oss förra veckan. Vi kan tyvärr inte påverka på vilket sjukhus du kommer att vaccineras och det går inte att byta plats för vaccineringen.

Vaccination är frivilligt och inget du kan tvingas till. Lilas inställning med tanke på dig själv, på vår typ av verksamhet och på de människor vi jobbar för och med, är att vi mycket starkt rekommenderar att du vaccinerar dig om du inte har några personliga hinder som gör det omöjligt. 

Från 1 januari har vi uppdaterat reglerna kring friskvård. Läs dem i Lilaportalen eller i senaste numret av Lillan assistent om du vill använda friskvårdserbjudandet i år, så att du inte går miste om ersättning. Bland annat måste du lämna in intyg på autogiroavdrag varje månad, du kan inte längre samla dem till ett par gånger per år. 

Kanslipersonalen följer Folkhälsomyndighetens rekommendation om att arbeta hemifrån så mycket som det är möjligt. Kansliet är fortsatt stängt för spontana besök, men vi tar emot förbokade besök. Skicka ett mejl eller ring till den du vill träffa för att komma överens om en tid. 

Vi har skapat en särskild sida där du hittar information kring corona, se länken i menyn ovan. Om du ska söka ersättning från Försäkringskassan för karensavdraget så ska du ange vårt organisationsnummer. Det är 769615-7143.

I Lilaportalen finns Personalhandboken med information om allt som rör arbetslivet. Här finner du också våra blanketter. Du loggar in med det lösenord du ser på lönespecifikationen.  Vi byter lösenord då och då, du får ett mejl när det ändras.  
 

Här kan du logga in i Lilaportalen

 I Aiai har du ditt schema och din tidrapport. Du loggar in med det  användarnamn och lösenord du fick när du anställdes. Om du glömmer ditt lösenord kan du beställa ett nytt på inloggningssidan, det skickas till din mejladress. 
 

Här kan du logga in iAiai

Vi skickar digitala lönespecifikationer via Swedbank. Du loggar in med bank-id. Lönespecifikationerna finns kvar i 18 månader. Om du har ditt konto i Swedbank eller Nordea kan du anmäla i din internetbank att du vill ha lönespecifikationen dit. 

Här hämtar du ditt lönebesked

Det är hos Swedbank du registrerar ditt kontonummer. Det kan du göra både med och utan bank-id. Gör det ca två veckor före nästa utbetalning, för att vara säker på att det hinner registreras. Det konto du anmäler måste vara kopplat till ditt personnummer. 

Här anmäler du vilket konto du vill få din lön insatt på

Våra utbildningar

Hos oss kan du gå många utbildningar som du har nytta av i ditt arbete. Vi har en stor, ljus utbildningslokal där vi anordnar utbildningar för både assistenter och arbetsledare.