Mobilvy logga

Folkhälsomyndigheten har tagit fram rekommendationer som är anpassade för dig som är vaccinerad med en dos och låtit tre veckor passera. Enligt dessa behöver du inte stanna hemma från arbetet om en person i ditt hushåll har covid-19 om du är vaccinerad med minst en dos för minst tre veckor sedan.

Kanslipersonalen följer Folkhälsomyndighetens rekommendation om att arbeta hemifrån så mycket som det är möjligt. Kansliet är fortsatt stängt för spontana besök, men vi tar emot förbokade besök. Skicka ett mejl eller ring till den du vill träffa för att komma överens om en tid. 

Vi har skapat en särskild sida där du hittar information kring corona, se länken i menyn ovan. Om du ska söka ersättning från Försäkringskassan för karensavdraget så ska du ange vårt organisationsnummer. Det är 769615-7143.

Vi skickar digitala lönespecifikationer via Swedbank. Du loggar in med bank-id. Lönespecifikationerna finns kvar i 18 månader. Om du har ditt konto i Swedbank eller Nordea kan du anmäla i din internetbank att du vill ha lönespecifikationen dit. 

Det är hos Swedbank du registrerar ditt kontonummer. Det kan du göra både med och utan bank-id. Gör det ca två veckor före nästa utbetalning, för att vara säker på att det hinner registreras. Det konto du anmäler måste vara kopplat till ditt personnummer. 

I Aiai har du ditt schema och din tidrapport. Du loggar in med det  användarnamn och lösenord du fick när du anställdes. Om du glömmer ditt lösenord kan du beställa ett nytt på inloggningssidan, det skickas till din mejladress. 

I Lilaportalen finns Personalhandboken med information om allt som rör arbetslivet. Här finner du också våra blanketter. Du loggar in med det lösenord du ser på lönespecifikationen.  Vi byter lösenord då och då, du får ett mejl när det ändras.  .

Våra utbildningar

Collage: Lilas utbildningslokal och utbildningsmaterial samt föreläsare.

Hos oss kan du gå många utbildningar som du har nytta av i ditt arbete. Vi har en stor, ljus utbildningslokal där vi anordnar utbildningar för både assistenter och arbetsledare. 

Tidigare nyheter

Denna vecka har kansliet öppet som vanligt måndag-tisdag. På onsdag stänger vi klockan 12 och på torsdag är kansliet helt stängt. Vi öppnar igen på fredag 8,30, men har då lite lägre bemanning än vanligt. Som alltid när kansliet är stängt finns någon av oss på jourtelefonen om det inträffar något akut som inte kan vänta tills ordinarie öppettider!

2021-04 Den 30 april, Valborgsmässoafton, stänger kansliet klockan 12. Om det inträffar något akut när kansliet är stängt, som inte kan vänta tills vi öppnar igen måndagen den 3 maj, så finns vi på jourtelefonen

2021-04 Nu har vi fått erbjudandet om att ni som arbetar frekvent som personliga assistenter ska få bli vaccinerade mot corona. Du som omfattas av erbjudandet har fått ett mejl med information från oss förra veckan. Vi kan tyvärr inte påverka på vilket sjukhus du kommer att vaccineras och det går inte att byta plats för vaccineringen.

Vaccination är frivilligt och inget du kan tvingas till. Lilas inställning med tanke på dig själv, på vår typ av verksamhet och på de människor vi jobbar för och med, är att vi mycket starkt rekommenderar att du vaccinerar dig om du inte har några personliga hinder som gör det omöjligt.