Lediga jobb i Kooperativet Lila

Just nu söker vi efter manliga personliga assistenter till tjänster i Oxie och Lund. Vi söker både efter timanställda och till schemalagada tjänster på 50-75%. Arbetet kan vara förlagt till veckans alla dagar, dag/kväll/natt. Arbetsuppgifterna är bland annat praktisk personlig hjälp med allt från att sköta hem och hushåll till hjälp i samband med fritidsaktiviteter. Dessa kan till exempel vara träning, matlagning och djur. Du får inte vara allergisk mot häst, hund eller katt. Det finns inga krav på utbildning, utan det är personkemin som är viktigast. Skriv i din ansökan om du har körkort. Skicka ett mejl där du berättar lite om dig själv och bifoga ett CV till ansokan@kooperativetlila.se. Du kan också fylla i vårt formulär, länk finns längre ner på denna sida. 

På arbetsförmedlingens hemsida kan du se vilka lediga jobb som finns i Kooperativet Lila. Skriv in Kooperativet Lila i det översta sökfältet.

För att söka våra tjänster kan du fylla i vårt formulär eller skicka ett mail till ansokan@kooperativetlila.se. Du kan också skicka din ansökan via vanlig post. Vi tar även emot generella ansökningar. De generella ansökningarna sparas i tre månader och matchas under den tiden kontinuerligt med de medlemmar som har ett rekryteringsbehov. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev och ett cv.  

Hur en rekrytering går till i Kooperativet Lila

Ansökningar som kommer in sänds direkt vidare till medlemmen som själv gör urvalet. Därefter blir man som sökande antingen kontaktad för intervju av medlemmen/arbetsledaren eller meddelad av Lila om att tjänsten är tillsatt. Då det är den personliga lämpligheten som är avgörande kan en rekryteringsprocess ibland vara mycket lång och man behöver därför ha tålamod som sökande till dessa tjänster.

Här kan du läsa mer om att vara personlig assistent i Kooperativet Lila.

Som personlig assistent har du ett omväxlande arbete med mycket glädje!

 

Kooperativet Lila - personlig assistans i Skåne med säte i Lund